Nova oferta

Cada diumenge, un videopòdcast molt barceloní

1
Es llegeix en minuts
Cada diumenge, un videopòdcast molt barceloní

A partir d’avui, i en diumenges successius, EL PERIÓDICO iniciarà un cicle d’entrevistes que portaran per títol Mas Barcelona, realitzades en format de videopòdcast pel comunicador Sergi Mas (Barcelona, 1964).

Es tracta de converses setmanals presencials realitzades al plató multimèdia d’EL PERIÓDICO a persones de reconeguda rellevància en la vida de la ciutat i en l’anomenada Gran Barcelona, que són les poblacions que, juntament amb la capital, conformen la regió metropolitana.

Notícies relacionades

Arranquem el cicle aquest diumenge conversant amb Jesús Sánchez García (Barcelona, 1956), degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i de la Intercol·legial de Catalunya, que acaba de ser nomenat adjunt a la presidència de l’Advocacia Espanyola, a banda de responsable de l’Oficina de Representació Institucional, posicionant d’aquesta manera l’advocacia de la ciutat com un actor clau en les relacions institucionals del país.

Parlem sobre la reincidència, sobre la incidència de la política en la justícia, sobre la renovació del Consell General del Poder Judicial i, segons explica el degà, "el bon futur i el bon treball dels jutges en el país". A més, comptarem amb la indispensable presència del reconegut periodista de tribunals Jesús G. Albalat.