COL·LABORACIÓ AMB EL PAÍS DE LA PENÍNSULA ARÀBIGA

L'Escola Natura de Parets participa en un estudi sobre rèptils d'Oman

El projecte ha descobert noves espècies mitjançant tècniques d'ADN i s'ha catalogat el nivell de conservació

Daniel Fernández, coordinador del grup d’investigació de l’Escola Natura Parets.

Daniel Fernández, coordinador del grup d’investigació de l’Escola Natura Parets.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Grup d'Investigació de l'Escola de la Natura de Parets, encapçalat pel coordinador i assessor científic Daniel Fernández, ha participat en l'estudi i la publicació del 'Atlas de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman', a la península aràbiga.

El projecte va néixer arran de un estudi iniciat per Salvador Carranza, de l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF), on s'ha treballat, durant 10 anys, en les espècies de rèptils terrestres d'Oman i la seva distribució. També s'han descobert noves espècies mitjançant tècniques d'ADN i s'ha catalogat el nivell de conservació. Durant l'any 2016, Daniel Fernández va ser un dels participants en el mostreig per a l'estudi de rèptils en aquesta zona d'Aràbia.

Notícies relacionades

Al llibre es poden trobar fotografies de les espècies, mapes de distribució i informació de conservació i tots els resultats de l'estudi. El volum es pot descarregar a la pàgina del centre de Parets del Vallès. En el treball han participat 39 autors de 16 institucions i 11 països.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Oman Animals