Millores municipals

Les obres de la Pl. Espanya de Parets avancen a «bon ritme» i es preveu que finalitzin a principis de juliol

La remodelació busca construir una plaça «més verda i accessible», tindrà un espai de grades, un petit escenari i recuperarà espais de descans i oci

Les obres de la Pl. Espanya de Parets avancen a «bon ritme» i es preveu que finalitzin a principis de juliol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana, l’equip de govern de Parets (Vallès Oriental), juntament amb personal tècnic de l’Ajuntament, han visitat les obres de remodelació de la plaça Espanya del municipi, que van començar l’abril passat i que es preveu que finalitzin durant la primera quinzena de juliol.

L’objectiu principal de la remodelació persegueix construir una plaça «més verda i accessible». En aquest sentit, explica el consistori, el parc recuperarà l’espai de descans i d’oci i crearà «punts de trobada» entre veïns. El nou parc també comptarà amb un espai de grades i un petit escenari.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha valorat l’actuació i ha posat en relleu que amb les obres es recuperarà «un tret característic i diferencial de la plaça com és la pèrgola».

Notícies relacionades

Per la seva part, la vicealcaldessa, Casandra García, ha destacat la importància d’oferir diferents espais amb diferents finalitats dins del municipi i ha assegurat que molts veïns de la zona reclamaven aquesta acció. La regidora d’urbanisme, Rosa Martí, s’ha mostrat satisfeta amb els terminis d’execució de les obres.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO