L'ANC vol omplir la Diagonal de Barcelona la pròxima Diada

TV-3 avança la proposta, que la plataforma de Carme Forcadell no confirmarà oficialment fins dissabte

Banderes independentistes a la plaça de Catalunya de Barcelona durant la Via Catalana de l’11 de Setembre del 2013.

Banderes independentistes a la plaça de Catalunya de Barcelona durant la Via Catalana de l’11 de Setembre del 2013. / JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol omplir els 10 quilòmetres que recorre l'avinguda de la Diagonal de Barcelona el pròxim Onze de Setembre, segons ha avançat TV-3 al 'Telenotícies Migdia'. L'ANC es nega a confirmar aquesta acció i convoca els mitjans a l'assemblea general que celebrarà aquest dissabte a Tarragona, on s'anunciarà oficialment la mobilització que volen portar a terme.

Notícies relacionades

Segons ha explicat TV-3, la convocatòria de la Diagonal seria l'acte central de la Diada, que inclouria altres actes en altres punts de Catalunya i de manera continuada en el temps fins al 9 de novembre, data en què està convocada la consulta d'autodeterminació.

La plataforma que presideix Carme Forcadell ja va omplir de gom a gom el centre de Barcelona l'Onze de Setembre del 2012 i va aconseguir que centenars de milers de catalans es donessin la mà al llarg de tot Catalunya per la Diada del 2013 amb l'anomenada Via Catalana.