Coronació de Carles III

Els reis Felip i Letizia assistiran a la coronació de Carles III

Els reis i els emèrits van coincidir el mes de setembre passat en el funeral d’Isabel II, amb qui els Borbons tenen estrets llaços familiars i personals

Els reis Felip i Letizia assistiran a la coronació de Carles III
1
Es llegeix en minuts

Els reis assistiran el pròxim 6 de maig a la cerimònia de coronació de Carles III que tindrà lloc a l’abadia de Westminster de Londres, i en la qual no hi haurà els reis Joan Carles i Sofia, han informat fonts de la Casa Reial.

Tot i que s’estudiava l’opció que els pares de Felip VI també acudissin a la posada de llarg del nou monarca britànic, de la qual seran testimonis més de 2.000 representants de nombrosos països, el Palau de Buckingham només ha cursat invitació a l’actual cap d’Estat i a la seva dona.

Els reis i els emèrits van coincidir el mes de setembre passat en el funeral d’Isabel II, amb qui els Borbons tenIen estrets llaços familiars i personals.

Joan Carles I té previst assistir a una trobada privada amb Carles III dimarts vinent, dia 18, a Londres, en la vigília de viatjar a Sanxenxo (Pontevedra) en el seu segon viatge a Espanya des que va marxar a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units) l’agost del 2020.

Notícies relacionades

Felip i Letizia arribaran a Londres el 5 de maig, en la vigília de la coronació, i s’estaran unes 24 hores a la capital londinenca, ja que el cap de l’Estat assistiria el dia 6 a la nit a la final de la Copa del Rei de futbol entre l’Osasuna i el Reial Madrid a l’estadi de La Cartuja de Sevilla.

Felip VI ja es va veure amb Carles III a Londres el passat 21 de novembre en una trobada privada a Clarence House, la residència oficial del nou monarca.