Eleccions municipals 2023

Un militant i exlíder d’ERC a Barcelona intervé en un míting de Collboni

  • Tot el que està passant aquesta campanya d’eleccions municipals, en directe

  • ¿Qui guanyarà les eleccions?

  • PERFIL | Les 20 coses que no sabies de Jaume Collboni

  • Jaume Collboni: «Xavier Trias vol tornar per reorganitzar l’independentisme de dretes»

Un militant i exlíder d’ERC a Barcelona intervé en un míting de Collboni

PSC

1
Es llegeix en minuts
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

L’expresident de la federació de Barcelona d’ERC i exsecretari general d’Esports de la Generalitat, Rafael Niubò, ha pujat a l’escenari d’un míting del candidat del PSC,Jaume Collboni, centrat en el sector de l’esport. L’exdirigent republicà, que conserva la militància en el partit liderat per Oriol Junqueras, ha deixat clar que la seva presència no significa que ara sigui votant socialista, però reivindica que s’ha de deixar de banda el «sectarisme» i reconèixer que els projectes en l’àmbit de l’esport que s’han posat en marxa durant aquest mandat han de continuar. El regidor d’Esports que els ha impulsat és el socialista David Escudé.

Notícies relacionades

«Soc socialista d’una altra família», ha arrencat Niubò en l’acte que s’ha celebrat al Club Natació Atlètic Barceloneta. També ha dit que el seu «veritable partit és l’esport» i que malgrat que el seu partit és «rival» del de Collboni i en unes eleccions es juga a guanyar l’altre, això no significa que després siguin «enemics» perquè hi ha «‘fair play’». «El doctor Collboni ens ha donat l’alta», ha dit amb referència a l’impuls que s’ha donat a l’àmbit esportiu. Fonts republicanes asseguren que estaven informats que el seu militant intervindria en aquest acte.

En el míting han participat representants de diferents entitats esportives, així com exregidors d’aquesta matèria. «Som el partit de l’esport a Barcelona», ha proclamat el candidat del PSC, que ha defensat situar Barcelona al «mapa internacional esportiu», a més de prometre un gran esdeveniment esportiu cada any a la capital si aconsegueix ser alcalde. Collboni ha agraït a Niubò la seva presència en l’acte i ha proclamat que un dels valors de l’esport és la «cohesió» i que aconsegueixi deixar fora el «sectarisme».

Consulta els resultats de les eleccions municipals 2023 a Catalunya el 28M

Recorda que el 28M podràs consultar els resultats de les eleccions municipals a Catalunya 2023 a Espanya: