Eleccions generals

El periodista Francesc-Marc Álvaro serà el número 3 de la llista d’ERC al 23J

El periodista Francesc-Marc Álvaro serà el número 3 de la llista d’ERC al 23J

JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro serà el número 3 de la llista d’ERC per Barcelona en les eleccions generals del 23 de juliol, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN.

Álvaro es presenta com a independent en una candidatura que lidera Gabriel Rufián i que tindrà com a número 2 la fins fa poc consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, que torna a la Cambra baixa. ERC celebrarà aquest divendres 16 de juny un Consell Nacional per aprovar les llistes definitives del 23J. D’altra banda, Montse Bassa, Jordi Salvador i Inés Granollers han sigut proposats com a caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida, respectivament.

Trajectòria prolífica

Notícies relacionades

Álvaro és col·laborador de ‘La Vanguardia’ i tertulià en diferents mitjans de comunicació. També exerceix de professor de Periodisme a la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. A més, forma part del consell de redacció de la revista ‘Serra d’Or’.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha escrit llibres com ‘Ensayo general de una revuelta. Las claves del proceso catalán’, ‘Ara sí toca. Jordi Pujol, el pujolismo y los sucesores’ i ‘Qué piensa Pasqual Maragall’.