Cop d’efecte de Sánchez al costat de la seva dona

Cop d’efecte de Sánchez al costat de la seva dona

EFE

1
Es llegeix en minuts
Cristina Gallardo

L’endemà de la citació judicial de Begoña Gómez, Pedro Sánchez va buscar un cop d’efecte amb la presència de la seva dona en el míting que l’esperava en terres malaguenyes. Immers en la recta final de la campanya de les eleccions europees i només una jornada després de la publicació d’una altra carta, Sánchez hi va intervenir quan els rellotges ja havien passat les vuit i deu minuts del vespre. I allà, amb el Mediterrani a l’esquena, el líder del PSOE va donar la benvinguda als socialistes amb un crit esquerranós, ja utilitzat en una altra intervenció anterior per Juan Espadas: "Benvinguts, esquerrans i esquerranes". I a partir d’aquí, es va llançar contra "els atacs de la internacional ultradretana".

Notícies relacionades

"He sentit el companyerisme de la gran família que és el PSOE: Gràcies, de tot cor, us ho agraïm la Begoña i jo; el camí socialista és el més dur i també el més just", va proclamar abans d’incidir en el fet que el camí del PSOE és "el que tirarà endavant aquests tres anys la legislatura, malgrat els atacs de la dreta de Feijóo i la ultradreta d’Abascal".

I, en aquest punt, va celebrar la presència de l’exministra socialista i exconsellera andalusa Magdalena Álvarez: "Ella també va patir l’atac de la dreta i la ultradreta molts anys".