Presumpta corrupció

Bolaños denuncia una "persecució injustificada i inhumana" a Gómez

El ministre de la Presidència assenyala que «ni tan sols se sap què se li imputa» 

El PP carrega contra els socis del cap del Govern pel seu silenci

Bolaños denuncia una "persecució injustificada i inhumana" a Gómez
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El Govern avança la seva línia de defensa a Begoña Gómez assumint les posicions del seu advocat que denuncia una investigació "prospectiva". El ministre de Presidència i Justícia, Félix Bolaños, va carregar ahir contra la investigació perquè "ni tan sols se sap què se li imputa" i sobre "què hauria d’anar a declarar". "Si sobre la seva vida sencera, sobre els últims sis anys o sobre les mentides que envaeixen aquest procediment", va qüestionar. Bolaños va titllar aquesta investigació com "un capítol més de persecució cruel i terrible al president del Govern i a la seva família". "No tenen cap límit", va retreure, per afegir que "ataquen de la manera més bruta possible les persones més pròximes" al cap del Govern. Altres membres de l’Executiu aplaudeixen la decisió de Gómez de no declarar perquè és el millor al tractar-se d’"un procés amb proves falses" i en què "no hi ha cas".

Notícies relacionades

Des de l’Executiu van apuntar que el PP i Vox han renunciat a fer oposició per la seva falta de projecte polític per al país, i per això aposten per una "persecució indubtable, cruel, inhumana i injustificada", va reiterar.

Des de Torremolinos, Alberto Núñez Feijóo, va situar en el centre de la diana a Pedro Sánchez, segons informa Cristobal G. Montilla. "Quan un polític és amoral i no és rigorós, cal fer-lo fora. Si dic que cal regenerar la vida política i divendres la meva dona declara en un jutjat per corrupció, no podria sortir al carrer i el meu partit em demanaria que deixés pas". Crítiques a què es va afegir el portaveu del PP, Borja Sémper, que va dir que creu que Gómez s’equivoca, tot i que va fer al seu marit i als partits que sustenten el líder socialista els principals responsables d’aquests "dubtes". "Singularment a Sumar", va assenyalar abans d’esmentar també ERC i el PNB. "¿Quant temps callaran davant això? ¿Aquest és el ‘sí que es pot’? ¿Això no és casta, aprofitant-se de la seva influència des del poder per obtenir suposadament algun tipus de rendibilitat política?", es va preguntar Sémper que considera que aquests socis s’han oblidat de la "contundència cap a la corrupció".