L’ombra de la corrupció

Encreuament d’acusacions entre PP i PSOE pels judicis pendents

Morant diu que durant els pròxims cinc anys, fins al 2029, el PP "ha d’anar als jutjats més de 28 vegades"

Encreuament d’acusacions entre PP i PSOE pels judicis pendents
1
Es llegeix en minuts

El Govern i el Partit Popular es van dedicar ahir un encreuament de retrets a compte de la corrupció. Mentrestant, d’una banda, la ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, va afirmar que "el Partit Popular per si mateix en aquest país és un cas de corrupció". De l’altra, la secretària general del PP, Cuca Gamarra, va assenyalar que la corrupció "assetja" el cap de l’Executiu i líder socialista, Pedro Sánchez. Des de l’escola d’estiu de Joves Socialistes a Sinarques (València), Morant va assenyalar que el Partit Popular i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, "potser poden donar cursos" sobre corrupció, "però lliçons, no".

També, segons recull EFE, Morant va dir que durant els pròxims cinc anys, d’aquí a 2029, "ha d’anar als jutjats per casos de corrupció més de 28 vegades", i ha asseverat que "el Partit Popular per si mateix en aquest país és un cas de corrupció". El PP "és la formació política que més vegades ha estat al banc dels acusats, que més persones té a presó actualment, i que encara ha d’atendre més casos judicials", va afirmar.

Notícies relacionades

També cap a Ayuso

La ministra es va dirigir també a Ayuso perquè "diu que no rep empresaris", per assenyalar-li que "no fa falta", ja que "conviu sota el mateix sostre amb un aconseguidor que, a més a més, s’ha declarat defraudador de la hisenda pública i, per tant, dels diners de tots els ciutadans i de les ciutadanes".