Crítica als conservadors

El PSOE aventura que la corrupció li esclatarà a Feijóo

La socialista Esther Peña diu que als responsables del PP els esperen 28 judicis

El PSOE aventura que la corrupció li esclatarà a Feijóo
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La portaveu del PSOE, Esther Peña, va aventurar ahir que la corrupció li "esclatarà" a les mans al president del PP, Alberto Núñez Feijóo, igual que ho han fet els seus governs autonòmics amb Vox. Els pròxims quatre anys del PP "es resumeixen de seguida: es passarà el temps als jutjats", afirma Peña en un comunicat enviat a l’agència Efe en q uè assenyala que hi ha "fins a 28 judicis de rellevància que esperen responsables del PP al banc dels acusats pendents de sentència a partir d’aquest any".

"El full de serveis del PP amb la corrupció li esclata ara a les mans a Feijóo, com li han esclatat els seus governs amb Vox", vaticina. Afegeix que a aquests judicis s’hi sumarà el "cas d’Isabel Díaz Ayuso, el seu nòvio i la clínica Quirón", en què qual, segons denuncia la portaveu del PSOE, "s’han mogut milions d’euros de diners públics, amb la parella de la presidenta com a comissionista i la Comunitat de Madrid com a pagadora final".

Peña considera a més "normal" que el PP rebutgi el pla de regeneració democràtica proposat pel president del Govern, Pedro Sánchez, davant les notícies falses i la desinformació. "És normal que no vulguin que se sàpiga qui finança determinats pseudomitjans de comunicació, perquè llavors veurem que moltes vegades aquests pseudomitjans tenen un 90% d’ingressos provinents d’administracions governades pel Partit Popular", afirma.

Notícies relacionades

"Falta d’humanitat"

La dirigent socialista insisteix finalment en el que considera una "falta d’humanitat" del PP i Feijóo amb els 6.000 nens que s’esperen a les Canàries per ser acollits a la resta de comunitats. Lamenta que "continuen sense recolzar la reforma de la llei que permetria donar una solució a aquestes criatures" i recalca que "és una cosa cruel" que "s’ha d’acabar de seguida".