Cristina Farrés, directora de comunicació del nou Govern

Cristina Farrés, directora de comunicació del nou  Govern
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La periodista Cristina Farrés serà nomenada directora de comunicació del Govern de la Generalitat que lidera el socialista Salvador Illa.

Farrés (Sabadell, 1985), que s’encarregarà de coordinar la comunicació de les diferents conselleries, està especialitzada en informació econòmica i política i ocupava fins ara la direcció de Crónica Global, mitjà que també va subdirigir entre els anys 2015 i 2020, segons va avançar ahir mateix l’esmentat diari digital.

Notícies relacionades

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Farrés ha passat per les redaccions dels diaris Avui i Economía Digital, ha participat en tertúlies a Televisió Espanyola (TVE) i TV3 i també ha col·laborat amb l’emissora RAC1.

En declaracions al digital que fins ara dirigia, ha explicat que vol "donar un servei públic de comunicació transparent, plural i modern". "Intentaré relatar l’obra del Govern amb el màxim rigor i responsabilitat, donant resposta i sent una aliada de l’extens i variat ecosistema de comunicació català", va manifestar després de transcendir públicament que assumia el càrrec de màxima responsable de comunicació del Govern. El nou alt càrrec és la germana de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, del PSC.

Temes:

Sabadell TVE TV-3