El Tribunal Superior de Madrid investiga la número 3 d’Ayuso

El Tribunal Superior de Madrid investiga la número 3 d’Ayuso

REDES SOCIALES

1
Es llegeix en minuts
Alberto Muñoz

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha acceptat obrir una investigació contra Ana Millán, considerada número 3 del Partit Popular d’Isabel Díaz Ayuso, per quatre presumptes delictes relacionats amb corrupció quan formava part de l’Ajuntament d’Arroyomolinos, del qual va arribar a ser alcaldessa. La investigació, que porta en marxa des de fa tres anys al Jutjat d’Instrucció número 6 de Navalcarnero, passa d’aquesta manera al màxim tribunal de la justícia madrilenya, que es fa càrrec del cas atesa la condició d’aforada actualment de Millán.

La Guàrdia Civil, en un informe a què va tenir accés aquest diari, ja va deixar clar fa tot just uns mesos que s’investiga Millán, vicesecretària d’Organització del Partit Popular a escala regional i vicepresidenta de l’Assemblea de Madrid, per "possibles fets que són compatibles amb delictes de corrupció".

Per la seva banda, el jutge Francisco José Goyena, que és qui reprendrà la investigació en tot just unes setmanes des del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, ja hauria rebut dues caixes, una amb cinc volums de documentació de la feina realitzada fins ara a Navalcarnero i una altra amb les agendes, disquets i CD que relatarien part de l’ocorregut durant els anys investigats.

Notícies relacionades

Adjudicació de contractes

A l’Ajuntament d’Arroyomolinos, Millán hauria afavorit presumptament un empresari anomenat Francisco Roselló a canvi de suposats pagaments tant per a ella com per a la seva parella i la seva germana. La Guàrdia Civil, que parla en el seu informe de la seva "relació amb possibles irregularitats en matèria de contractació o com a suposada contraprestació per les adjudicacions de contractes públics de l’ajuntament", detalla adjudicacions per valor de més de 650.000 euros i els pagaments i favors que presumptament van rebre a ella i el seu entorn.