Junqueras allarga la mà a altres candidatures

En plena fractura d’ERC, l’expresident del partit afirma que intentarà "incloure totes les sensibilitats"

Junqueras allarga la mà a altres candidatures
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident d’ERC i candidat a tornar a dirigir el partit, Oriol Junqueras, va mostrar ahir la seva voluntat d’"acollir" a persones externes a la seva candidatura després de la celebració del congrés d’ERC del 30 de novembre, incloent, textualment, noms procedents d’altres candidatures i d’altres àmbits.

Així es va expressar en un acte de la seva candidatura Militància Decidim al congrés d’ERC, on va presentar 13 integrants de la seva llista per tornar a dirigir la formació, que estarà integrada per una trentena de persones quan es presenti per complet.

Notícies relacionades

"Atenent que cada dia intentem parlar amb tots a tots els llocs del territori, també intentarem incorporar, incloure, acollir, totes les sensibilitats de tots els territoris", va expressar, cosa que implica també, segons apunta, persones d’altres candidatures que es presenten al congrés, en un moment en què els republicans es troben en fractura total per l’enfrontament entre Junqueras i Marta Rovira.

Al costat de Junqueras i Elisenda Alamany com a aspirants a president i secretària general del partit republicà, que es troben molt fracturats per l’enfrontament entre Marta Rovira i el mateix Junqueras, en el número tres de l’equip estarà Diana Riba, que exerciria d’adjunta a la Presidència i Relacions Internacionals. El candidat a tornar a presidir ERC va presentar també la resta del seu equip, format en total per 13 persones, 12 d’elles provinents de l’àmbit municipalista.