El Govern suspèn i Sánchez i Feijóo reben la seva pitjor nota

El Govern suspèn i Sánchez i Feijóo reben la seva pitjor nota

Alberto Ortega - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Jose Rico
Jose Rico

Coordinador de les seccions de Política, Internacional i Economia

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Segons l’Enquesta Política d’Espanya del GESOP per a Prensa Ibérica, una mica més de la meitat dels espanyols (52,2%) suspenen la tasca del Govern, 4,3 punts més que al maig, quan els suspensos encara es quedaven per sota del 50%. El 25,3% aprova la gestió de l’Executiu, cinc punts menys que fa quatre mesos. El 21,3% es queda en un ni bé ni malament que gairebé no ha variat des de l’enquesta anterior.

Notícies relacionades

Sánchez i Feijóo encaixen les seves puntuacions més baixes de tota la sèrie del GESOP. Els espanyols els posen la mateixa nota (3,8), que en el cas del cap de l’oposició és la més baixa des que lidera el partit, mentre que el president del Govern ja havia tret aquesta puntuació dues vegades l’any passat. Tots dos reben unes notes molt semblants, lleugerament per sobre del 6, dels seus respectius electorats, però mentre a Sánchez també l’aproven els votants de Sumar, ERC i Junts, a Feijóo el suspenen fins i tot els de Vox. Yolanda Díaz, líder de Sumar, torna a ser la més ben valorada, però aquesta vegada no passa del 4.

El 58,5% d’espanyols són pessimistes sobre l’evolució del país en els pròxims dos anys, enfront del 36,9% que veu brots verds a l’horitzó.

Temes:

Sumar Govern