Daniel Limones

El cap policial d’Esplugues, nou director general de Policies Locals

El cap policial d’Esplugues, nou director general de Policies Locals

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

El Departament d’Interior de la Generalitat nomenarà en les pròximes setmanes el cap de la Policia Local d’Esplugues de Llobregat, Daniel Limones, nou director general de Coordinació de les Policies Locals de Catalunya, segons han informat a aquest mitjà fonts coneixedores. Quan es faci oficial el nomenament, previst per a finals d’octubre, substituirà en el càrrec Marc Costa, que era el responsable d’aquesta àrea en el Govern d’Esquerra Republicana.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’actual consellera d’Interior, Núria Parlon, posa al capdavant d’aquesta direcció general un perfil tècnic i que coneix la situació de les forces de seguretat municipals, ja que l’inspector Limones ha sigut cap de la policia d’Esplugues des del 2021, tot i que abans té una llarga trajectòria en les policies de Martorelles, Maçanet de la Selva i Sant Fost de Campsentelles, de les quals va arribar a ser màxim responsable.

A més, també va ser president del Col·legi de Crimonologia de Catalunya i professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya en el Grau en Criminologia.