Laura Borràs manté que no farà "un pas al costat"

Laura Borràs (Junts): Yo no soy de pasos al lado. Soy de pasos adelante

Laura Borràs (Junts): Yo no soy de pasos al lado. Soy de pasos adelante

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta de Junts, Laura Borràs, va deixar clar que es vol mantenir a la sala de comandament del partit, tot i que no va aclarir com si Carles Puigdemont pretén ostentar aquest càrrec a partir del congrés del 27 d’octubre i Jordi Turull continua com a secretari general.

Notícies relacionades

Quan falten dues setmanes perquè es resolgui aquest trencaclosques, Borràs va advertir que no serà "un obstacle" per a Puigdemont si es decideix posar al capdavant de la formació, tot i que va llançar una advertència en una entrevista al diari Ara: "Jo no provinc de la tradició dels passos al costat. Soc la del ‘ni un pas enrere’. Els passos que vull fer són endavant, per la independència."

Borràs va contestar així a la pregunta de si pensa fer un pas al costat al conclave per facilitar el seu relleu i va insinuar que ella sempre serà "part de la solució". Tot i que el pols pel lideratge a Junts no és tan evident i públic com el d’ERC, hi ha tensió interna entre Borràs i la seva òrbita i la de Turull. No obstant, ningú qüestiona el rol que vulgui jugar Puigdemont, qui Borràs assegura que no necessita un càrrec perquè se li reconeguila seva ascendència. "Jo sempre he dit que a Junts som puigdemontistes, i Laura Borràs, la primera," va dir.