El PP assenyala el president per la seva "mà dreta"

El PP assenyala el president per la seva "mà dreta"

Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

El PP insisteix a mirar a Pedro Sánchez directament mentre la imputació de José Luis Ábalos s’acosta. Després que el jutge de l’Audiència Nacional, Ismael Moreno, demanés ja al Tribunal Suprem que imputi l’exministre de Transports, la secretària general conservadora, Cuca Gamarra, va reaccionar en les seves xarxes socials citant el president: "La mà dreta de Sánchez ja va camí del Tribunal Suprem", va assegurar.

Notícies relacionades

I després va insistir: "Qui va entregar a Ábalos tot el poder en el PSOE i en el ministeri de més pressupost, el ‘número 1’, ¿assumirà la seva responsabilitat?", es va preguntar la número dos del PP. "¿I tots els que li van donar el seu aplaudiment quan ja començaven a conèixer-se els seus excessos?", va reiterar amb un vídeo en què es veu tot el grup del PSOE i els membres de l’Executiu aplaudir l’exsecretari d’Organització dels socialistes, José Luis Ábalos.

El PP defensa que "és impossible" que Sánchez desconegués tots els assumptes en què estava ficat Ábalos –i a qui el jutge ja atribueix un "paper protagonista" en la trama– tenint en compte el poder que va arribar a acumular en el partit i en el Govern.