On Catalunya

'ON BARCELONA'

Converteix en un èxit els catastròfics sopars d'empresa

Res d'entrants dubtosos, plats greixosos i garrafa: en aquests 12 llocs us garantim una vetllada, com a mínim, diferent

1
Es llegeix en minuts
ON BARCELONA

Arriba la nit més temuda, aquella que sol acabar en ressaca sideral i mirada baixa a l'entrar a l'oficina: la nit del sopar d'empresa. Aperitius dubtosos, plats greixosos i una garrafa que converteix la desinhibició en inconsciència posen en perill no només l'èxit de la vetllada, sinó també la reputació dels participants. Així que val la pena triar bé el lloc per esquivar els efectes d'una tradició que sembla inofensiva però que pot acabar en tragèdia. 'On Barcelona' us ofereix, en el seu tema de portada, 12 propostes per aconseguir que el vostre sopar d'empresa sigui divertit i/o saludable i/o transgressor, i segur, seguríssim, diferent.

La revista, de fet, arriba pleneta de suggeriments: a la secció A l'última, el bar que l'actor de 'Merlí' Carlos Cuevas inclouria al nostre Museu Imaginari, una invitació a relaxar l'armari canviant la compra de roba pel lloguer, i un musical perquè els nens, al mateix temps que es diverteixen, prenguin consciència que la realitat no sempre és fàcil; a Mirar, l'exposició que mostra el treball de la pionera fotoperiodista Joana Biarnés, el ritme de 'Moustache' o la poesia del film 'Paterson'; a Escoltar, el més nou d'Enric Montefusco i els 5.000 -¡5.000!- concerts de Sidecar; a Llegir, l'última obra d'Alejandro Palomas; a Cuines, el restaurant Somiatruites i la millor manera de disfrutar de dos menjars molt diferents: el 'ceviche' i el pernil, i, finalment, a Visitar, l'hotel Watergate de Washington i la peculiar mirada dels fotògrafs de la nostra redacció sobre Barcelona.

Notícies relacionades

Més detalls, i encara més continguts, divendres al quiosc, amb EL PERIÓDICO, i tots els dies a www.onbarcelona.cat.

  

Temes:

De copes