On Catalunya

AGENDA ON

Què pots fer aquesta Setmana Santa a Barcelona

Apunta a l’agenda: la projecció d’‘Apocalypse now final cut’ en 4K al Phenomena i la premiada obra de Guillem Clua ‘L’oreneta’, entre els plans d’aquesta Setmana Santa

Què pots fer aquesta Setmana Santa a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’apocalipsi mai ha lluït millor 

Fa avui 22 anys, el crític Roger Ebert deia d’‘Apocalypse now’, llavors reestrenada en versió ‘redux’, que «feia evident la timidesa del Hollywood actual». El 2023, el film de Coppola sembla gairebé creat per una altra civilització. El Phenomena el projecta dilluns, a les 21.15 h, al seu ‘final cut’ restaurat en 4K.


‘L’oreneta’ torna a la Villarroel 

La premiada obra de Guillem Clua, dirigida per Josep Maria Mestres, es podrà disfrutar i plorar unes quantes vegades més. Una professora de cant (Emma Vilarasau) i un jove en ple dol (Dafnis Balduz) connecten a través de la cançó del títol. Hi ha sessions divendres (20.00 h) i dissabte (17.30 h)


Parlem de la vellesa 

Amb l’espectacle familiar ‘Estación Paradiso’, La Maquiné es proposa una missió necessària: acostar el públic més jove al tema de la vellesa. Una anciana titellaire desafia els límits de la seva memòria per reunir-se amb l’amor de la seva vida. CaixaForum, dissabte (18.00 h) i diumenge (12.00 h)


La sessió de la setmana

Notícies relacionades

La veu dels dijous a la tarda a Rinse FM, la molt seguida Jyoty (foto), serà qui agiti dissabte nit a Nitsa Club. Espera l’inesperat, perquè sol deixar-se portar pels seus instints, però segurament caiguin hits raps, R&B, neosoul, house i grime. La festa està cantada. 


La poètica de tot allò domèstic

Queden només uns dies (fins dilluns, dia 10) per disfrutar al MACBA de ‘María Teresa Hincapié. Si este fuera un principio de infinito’, primera gran retrospectiva dedicada a una de les pioneres de la ‘performance’ a Colòmbia. El museu reivindica la seva poètica de tot allò domèstic a través de fotos, vídeos, documents i arxius.