On Catalunya

El Semàfor d’El Mundo Today

Barcelona Today | Organizar un viatge i després no comprar-lo ni fer-lo, el millor pla per a aquestes vacances

L’actualitat del demà de Barcelona d’El Mundo Today

Em van recomanar un pla per perdre’s a Barcelona i ja fa dos anys que no puc tornar a casa

«Sortir per aquí amb aquests», el pla juvenil més habitual segons les mares de Barcelona

Barcelona Today | Organizar un viatge i després no comprar-lo ni fer-lo, el millor pla per a aquestes vacances
1
Es llegeix en minuts

Suar

Espero que ara que entra un nou alcalde faci alguna cosa respecte a la humitat que hi ha a Barcelona perquè amb Ada Colau no es va millorar gens ni mica. Facis el que facis a Barcelona acabes suant i això no pot ser, perquè suar és fastigós. Barcelona necessita un clima més europeu en què només se suï quan es fa algun tipus d’exercici físic. Ja n’hi ha prou de ser a la cua d’Europa en frescor.

Fer ‘topless’

Després de tota la vida fent ‘topless’ a les platges i a les piscines, aquesta setmana m’he assabentat que era il·legal. M’agradaria demanar perdó a totes les persones que durant anys han hagut de veure el meu cos en els mesos de més calor, juro que no sabia que podia generar molèsties a ningú. Quan deixi d’escriure aquestes línies m’entregaré a la comissaria més pròxima perquè em condemnin com cal.

Organitzar un viatge

El millor pla és entrar en un cercador de viatges i organitzar-ne un agafant els vols més cars i els millors hotels a la ciutat que més t’agradi amb la persona que més estimes. Una vegada que ja ho tens tot triat, abans de pagar, apaga l’ordinador i pensa en tots els diners que t’acabes d’estalviar. Un viatge es fa tres vegades, a l’organitzar-lo, viure’l i recordar-lo, però amb fer-ho una vegada ja val.

Rubén

Aquesta setmana he dit prou. S’ha acabat. No puc més amb el Rubén. Tot l’any queixant-se del fred i ara resulta que es queixa que fa calor. Doncs no, jo per aquí no hi passo. Hipocresies les justes. Penso continuar deixant la calefacció posada a l’oficina perquè jo soc una persona molt fredolica i tot el que baixi de 30 graus em va fatal, estiguem a l’estiu o a l’hivern, jo no canvio d’opinió així com així.