On Catalunya

Atracció turística

Torna a circular el bus descapotable nocturn

El Barcelona Night Tour recorre Barcelona, del 3 de juny al 15 de setembre, mostrant els principals atractius de la ciutat sota la lluna

El bus turístico estival Barcelona Night Tour, frente a Colón

El bus turístico estival Barcelona Night Tour, frente a Colón / Bus Turístic

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona torna a treure als carrers el seu bus turístic nocturn i estival, l’anomenat Barcelona Night Tour. La temporada 2024 començarà dilluns vinent (3 de juny) i s’allargarà fins al 15 de setembre, amb un itinerari que recorre les principals icones de la ciutat. És el bessó estiuenc del popular Christmas Tour, que esgota les entrades en pocs dies per veure de prop els llums de Nadal.

El bus estival és una mica més car que el seu germà hivernal: 22 euros per trajecte d’un adult en lloc dels 15 euros que costava el nadalenc. Això sí, els nens paguen només 10 euros i els menors de 4 anys viatgen gratis. Circula molts més dies a l’estiu, el triple. I ja és veterà: aquesta serà la seva 15a temporada. L’any passat van viatjar en aquest autobús especial 9.131 persones. Passarà davant atraccions turístiques com la Casa Batlló, la Pedrera, el recinte modernista de Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries, el monument a Colom o l’Arc de Triomf, comentades a mode de visita guiada.

Dos pisos

L’operador d’aquest servei recreatiu és Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), en associació amb Turisme de Barcelona. Molt poques ciutats europees disposen d’un servei de transport turístic nocturn, destaquen. Els passatgers redescobreixen la capital catalana a bord dels habituals vehicles serigrafiats i de dos pisos: l’inferior cobert i el superior sense sostre per poder disfrutar de les vistes panoràmiques.

Notícies relacionades

Mostra una «perspectiva nocturna» de Barcelona, ressalta TMB, «plena de façanes il·luminades i allunyada del bullici de l’activitat laboral i comercial del dia». El punt de sortida és la parada del bus turístic a la plaça de Catalunya, fa una sortida cada nit (de dilluns a diumenge) i l’hora d’inici són les 21.30 hores. S’ofereix en tres idiomes: en català i castellà, només en castellà i només en anglès.

Les entrades ja estan a la venda a la web Hola Barcelona, a les oficines de Turisme de Barcelona i a la botiga online VisitBarcelona. Convé comprar-les amb antelació, ja que s’esgoten ràpidament en dates de vacances escolars.

Temes:

Barcelona Gratis