On Catalunya
agafa pa i suca
Agreste baixa al Port Vell com un ‘pop-up’
La colossal cuina italocatalana del restaurant del parc de la Creueta del Coll s’instal·la fins al 4 d’agost a l’hotel Serras amb menú degustació

barcelona/Cebolla 1.jpg /
Els restaurants pop-up són un terreny tou. S’ha de mirar molt bé on claves la forquilla. He tingut recargolaments d’estómac importants en més d’un. De fet, podria comptar amb els dits d’una mà dels Simpson les propostes memorables que he tastat en aquest format tan en voga. Una d’aquestes, segurament la millor, la vaig viure fa uns quants dies a l’hotel Serras (passeig de Colom, 9), on es pot disfrutar del pop-up del magnífic restaurant Agreste fins al 4 agost (només dinars).
Anar a Agreste no és una missió per a ganduls. El restaurant comandat per Fabio Gambirasi i Roser Asensio es troba a les altures de la ciutat, més enllà dels confins del parc Güell (carrer de Funoses Llussà, 2). Si hi vas en transport públic, hauràs de caminar; si vas amb cotxe, patiràs per aparcar. De manera que el pop-up que han obert a l’hotel Serras, situat al passeig de Colom, davant del Port Vell, permetrà als ganduls conèixer per fi la cuina italocatalana i el colossal producte que ha donat prestigi a la casa.
El pop-up s’articula a través d’un menú degustació amb una relació qualitat-preu interessant. Per 55 euros (beguda no inclosa) et cruspeixes set plats que són set sols. El segell d’Agreste es nota en la panizza fregida amb crema de llimona, cansalada viada i romaní, un mos luxuriós, prohibit. També en una fregola sarda amb gambes que m’entumeix la llengua de tan bona que és.
Notícies relacionadesVibro com un diapasó amb els cappelletti amb parmesà, mantega i sàlvia. Molt de vici amb la pasta de full amb pop i ceba tendra. I als plats totxos, pots triar entre una presa ibérica Arturo Sánchez amb salsa bearnesa (boníssim) o un apoteòsic peix de roca amb suquet i pizza fregida, una descàrrega de sabor i melositat que crida: ¡estiu!
A l’hora de les postres, decideixo apostar pel vermell: maduixes cultivades a la comarca del Maresme amb sorbet de maduixes, saüc i chantilly. Definitivament, després de l’Agreste mar, voldràs visitar l’Agreste muntanya.
- Postureig 'low cost' La mariscada més barata d'Espanya se serveix a palades a Barcelona
- Escapades El poble més pintoresc de Catalunya per visitar al febrer és un paradís modernista amb una festa que omple de color l'hivern
- El resort de luxe SLS Barcelona obrirà amb descomptes l’1 d’abril
- Futbol La seu espanyola del «líder mundial en connectivitat» que serveix el Barça és un domicili particular del barri de Sant Andreu
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Aldarull Un grup causa aldarulls en un tren obligant a intervenir la maquinista
- Negociacions El PSOE i Junts es reuneixen abans del debat de la qüestió de confiança
- Un 93% dels trens de la Cerdanya incompleix l'horari
- CARDIOLOGIA ¿Què són i com evitar els greixos trans, que augmenten el risc de mort un 34%?
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet