On Catalunya
Copa i estovalles
Tres restaurants on allargar el tardeig amb el sopar
No és necessari escollir entre tarda o nit, hi ha locals on és possible prendre uns còctels en horari ‘afterwork’ i acabar la jornada amb la panxa plena

Surtido del nuevo japonés Arko, el próximo hot spot de Enric Granados. /
Passa moltes vegades. Aquestes copes després de la feina se us estan posant tan bé, que decidiu quedar-vos sota el mateix sostre per sopar. Comenceu amb mentalitat de tardeig i acabeu amb una vetllada de taula i estovalles fins a la matinada. Als següents restaurants podràs prendre una copa en horari afterwork i, si al sarau li queda corda, acabar la nuit amb la panxa plena.
Anem a Arko (Enric Granados, 63), una novetat que ho té tot per convertir-se en un hot spot. El japonès acabat d’estrenar on has d’anar. Al comandament de la cuina, Rafa Erbs (ex Rías KRU), un xef de qualitat contrastada, un savi del producte del mar. El seu equip opera en un espai de disseny de grans dimensions, perquè un pugui lluir figura a l’estil Enric Granados després de posar-se guapo al lavabo de l’oficina. El local (i la cuina) estan oberts tot el dia.
Notícies relacionadesAl Raval, la trinxera modernista Muy Buenas (Carme, 63) també juga amb la duplicitat copes-sopar. A la part del bar, resulta més que necessari provar els seus curiosos còctels elaborats amb licors i destil·lats catalans. Són glops ideals per a un afterwork amb pedigrí. S’està tan a gust en aquest local històric reviscut, que et vindran moltes ganes de quedar-t’hi. Perquè al menjador interior podràs disfrutar d’una cuina catalana que va directa als centres de plaer del client.
I tornem a Enric Granados, perquè a Gabatxo (Enric Granados, 115) tens un ampli ventall d’opcions, pots començar la tarda amb un vi o un dels seus còctels d’autor amb ingredients espanyols o francesos. I si escau, també culminar la vetllada a la mateixa taula, amorrat a algun dels reconfortants plats d’inspiració francesa (i mediterrània) que surten de la petita cuina.
- Nadons de 80 països ja mosseguen fruites i verdures de cautxú creades per dues germanes barcelonines
- El 2030 IMATGES | Així seran les noves estacions de l’L8 de FGC a l’Eixample
- Literatura llatinoamericana Jaime Bayly retrata les misèries sexuals de Vargas Llosa i García Márquez a ‘Los genios’
- Previsió meteorològica Arriba la borrasca Olivier amb fortes pluges: així afectarà Catalunya
- Futbol El Barça no tornarà a l’Spotify Camp Nou per al Gamper i espera poder tornar per començar la Champions
- Contingut en català Neixen els Premis CRIT per reconèixer als creadors de contingut en llengua catalana a l’entorn digital
- Investigació científica L’Hospital del Mar descobreix per què el càncer de pàncrees és tan agressiu
- Guerra comercial El Govern central aprova un tram de 1.000 milions d’avals de l’ICO per a empreses afectades pels aranzels de Trump
- Previsió meteorològica Una vintena de comarques, inclosa la de Barcelona, en avís groc per intensitat de pluja
- Menjadors escolars El Govern central prohibeix la brioixeria industrial a les escoles i augmenta el consum de peixos, verdures i cereals integrals