On Catalunya

Copa i estovalles

Tres restaurants on allargar el tardeig amb el sopar

No és necessari escollir entre tarda o nit, hi ha locals on és possible prendre uns còctels en horari ‘afterwork’ i acabar la jornada amb la panxa plena

Surtido del nuevo japonés Arko, el próximo hot spot de Enric Granados.

Surtido del nuevo japonés Arko, el próximo hot spot de Enric Granados. / Instagram

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Passa moltes vegades. Aquestes copes després de la feina se us estan posant tan bé, que decidiu quedar-vos sota el mateix sostre per sopar. Comenceu amb mentalitat de tardeig i acabeu amb una vetllada de taula i estovalles fins a la matinada. Als següents restaurants podràs prendre una copa en horari afterwork i, si al sarau li queda corda, acabar la nuit amb la panxa plena.

Anem a Arko (Enric Granados, 63), una novetat que ho té tot per convertir-se en un hot spot. El japonès acabat d’estrenar on has d’anar. Al comandament de la cuina, Rafa Erbs (ex Rías KRU), un xef de qualitat contrastada, un savi del producte del mar. El seu equip opera en un espai de disseny de grans dimensions, perquè un pugui lluir figura a l’estil Enric Granados després de posar-se guapo al lavabo de l’oficina. El local (i la cuina) estan oberts tot el dia.

Notícies relacionades

Al Raval, la trinxera modernista Muy Buenas (Carme, 63) també juga amb la duplicitat copes-sopar. A la part del bar, resulta més que necessari provar els seus curiosos còctels elaborats amb licors i destil·lats catalans. Són glops ideals per a un afterwork amb pedigrí. S’està tan a gust en aquest local històric reviscut, que et vindran moltes ganes de quedar-t’hi. Perquè al menjador interior podràs disfrutar d’una cuina catalana que va directa als centres de plaer del client.

I tornem a Enric Granados, perquè a Gabatxo (Enric Granados, 115) tens un ampli ventall d’opcions, pots començar la tarda amb un vi o un dels seus còctels d’autor amb ingredients espanyols o francesos. I si escau, també culminar la vetllada a la mateixa taula, amorrat a algun dels reconfortants plats d’inspiració francesa (i mediterrània) que surten de la petita cuina.

Temes:

Òpera