On Catalunya

FIRA

Manresa acull el món de Playmobil

La vuitena fira dedicada a la joguina mostra diorames ambientats en l’Oest americà i inspirats en pel·lícules

Fira Playmobil al Museu de lAigua i el Tèxtil de Manresa

Fira Playmobil al Museu de lAigua i el Tèxtil de Manresa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els aficionats als Playmobil tenen entre demà i diumenge una cita al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa, on se celebrarà la vuitena fira organitzada pel Parc de la Séquia amb la col·laboració de l’associació Click & Clack, creadora dels diferents diorames que la formen. Les persones que hi vagin podran veure una gran maqueta creada exclusivament utilitzant Playmobil dels anys 70, que permetran als coneixedors d’aquestes famosíssimes figures retrocedir en el temps i submergir-se en la història d’aquests ninots de 7,5 centímetres d’alt amb gran quantitat de parts mòbils i d’accessoris, vehicles, edificis, plantes i animals de la seva mateixa escala que permeten crear tota mena d’escenaris i deixar volar la imaginació.

En aquesta ocasió hi haurà un diorama ambientat en l’oest americà i es podran trobar referències a pel·lícules i escenaris màgics. L’exposició constarà de 10 diorames diferents, creats per l’associació Click & Clack, que volen reproduir moments de la vida quotidiana o algun fet històric. Una novetat és que el grup PlaymobilManresa ha tingut la iniciativa de crear la primera mostra de petits diorames. Una proposta en què els nens de menys de 12 anys han tingut l’oportunitat de crear petits diorames que estaran exposats durant la fira.

Concurs del Click Amagat

Notícies relacionades

Un any més es podrà participar en el joc del Click Amagat, que consisteix a trobar en cada diorama un Playmobil que està fora de lloc. Els participants en aquest joc entraran en un sorteig de diferents lots de productes.

Click & Clack és una entitat sense ànim de lucre, formada per persones aficionades als Playmobil, que es dediquen a col·leccionar i fer exposicions perquè el públic adult i familiar pugui disfrutar amb els seus fills o amics. Les entrades es poden comprar anticipadament per internet o directament a la taquilla del museu. Estarà oberta tant demà com diumenge des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores, i des de les 16.00 fins a les 20.00 hores. L’entrada individual té un preu de quatre euros, el grup de tres persones són 10 euros i el grup de quatre persones pagarà 12 euros. Els més petits de dos anys entren gratis.