On Catalunya

Menú per a empreses

Hi ha una nova manera de menjar saludable a l’oficina

Diversus transforma l’alimentació a l’empresa amb menús elaborats amb ingredients frescos i locals a Barcelona (l’Hospitalet i Sant Boi de Llobregat)

Comida saludable en la oficina

Comida saludable en la oficina

2
Es llegeix en minuts

Sovint, l’intens ritme de dia a dia i la feina ens porten, gairebé sense adonar-nos-en, a triar productes de baix valor nutricional o ultraprocessats. Ho fem de manera automàtica, sense fixar-nos en les conseqüències que això pot portar a la llarga per al nostre benestar. Aquesta és la raó per la qual Diversus ha dissenyat, juntament amb experts nutricionistes, menús equilibrats inspirats en la dieta mediterrània per portar als llocs de treball.

Imaginem un dia típic d’oficina, és aviat, tenim diverses reunions per davant i la jornada promet ser llarga —no tots els dies es desenvolupen així, però avui és especialment decisiu—. En moments així, és natural sentir-se una mica més alterat i estressat, i per calmar-nos, caiem en la temptació de menjar més de l’habitual i recórrer a productes que no són gaire saludables. Si, a més, hi sumem l’aniversari d’un company amb un pastís de xocolata temptador, és fàcil que es perdi el focus en una dieta equilibrada.

Però cuidar-se no significa renunciar a disfrutar del sabor i la varietat de la bona cuina. És cert que implica fer petits canvis i buscar opcions més sanes i nutritives, com canviar un snack de processat per una peça de fruita, i introduir nous hàbits més equilibrats, com menjar més a poc a poc, reduir el sucre o beure més aigua.

Menjar bé, també a la feina

Per sort, per als que treballen a l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i voltants, ara hi ha una alternativa que permet disfrutar de menjar sa, sense complicacions i a un preu raonable. Els menús de Diversus, elaborats amb ingredients de proximitat, a més de cuidar el benestar ofereixen una experiència plena de matisos i varietat; des de peixos frescos i carns de primera qualitat, fins a hortalisses de la terra, cada component del menú està pensat per realçar el sabor a cada mos. Així, el moment de l’àpat a l’oficina es converteix en un respir revitalitzant enmig de la jornada, amb la certesa d’estar triant el millor per al cos i la ment.

Menú diari de proximitat

Hi ha diverses maneres de rebre el menú diari per a empreses:

-Diversus ofereix un servei d’entrega a l’oficina. L’empresa, molt compromesa amb el medi ambient, utilitza envasos reutilitzables i reciclables per als seus menús. A més a més, compta amb una plataforma pròpia de comandes i pagaments en línia, fàcil d’utilitzar i segura; i la puntualitat és una de les seves prioritats.

Notícies relacionades

-Diversus té opció de gestionar un servei de cuina i sala a l’empresa mateix per oferir una proposta diària amb productes de qualitat, sense disparar el preu. Per això, és necessari disposar d’una zona destinada a restauració.

Càtering per a empreses /

.

Càtering a mida per a empreses

Diversus també destaca en l’àmbit del càtering per a esdeveniments corporatius. Des de coffee breaks i presentacions de producte, fins a grans reunions i àpats; el seu objectiu és adaptar-se a cada ocasió, sense deixar-se cap detall, i fer que l’experiència sigui memorable. Amb opcions que inclouen alternatives sense gluten, veganes i vegetarianes, i una gamma de serveis addicionals, com per exemple il·luminació i fotografia, s’encarreguen de tot perquè l’esdeveniment sigui un èxit. Un càtering que combina qualitat i comoditat, ja que es pot fer tant en llocs exclusius com a les instal·lacions de l’empresa mateix.

Temes:

Empreses