On Catalunya

RESTAURACiÓ

L’italià on començar la festa

Situat al costat de discoteques com Bling Bling i Sutton, l’establiment barceloní ofereix una carta amb els grans clàssics de la cuina italiana modernitzats, així com un bar annex on continuar la vetllada amb còctels d’autor i dj

el xef Gianfelice Ammirati reinterpreta plats com el vitello tonNato, la parmigiana i tota mena de pasta 

Interior del restaurante LAmoroso, con una decoración inspirada en la costa Amalfitana.

Interior del restaurante LAmoroso, con una decoración inspirada en la costa Amalfitana.

3
Es llegeix en minuts
ON CATALUNYA PER A AMOROSO RESTAURANTE

Una bona nit de festa ha de començar de manera interrompuda, disfrutant sense presses, per després anar incrementant el ritme fins a acabar ballant com si ningú estigués mirant. El restaurant L’Amoroso, situat davant de discoteques tan conegudes a Barcelona com Bling Bling i Sutton, representa un bon punt d’inici d’aquest trajecte nocturn gràcies a una carta que reinterpreta els plats clàssics de la cuina italiana i a una oferta de còctels per escalfar motors després de sopar. I tot això en un ambient acollidor inspirat en la costa Amalfitana.

El responsable de l’apartat gastronòmic és el xef GianFelice Ammirati, format en establiments amb estrelles Michelin com el Caelis de Romain Fornell i el restaurant de l’hotel Mandarin Oriental. La carta se centra en els productes mediterranis, amb una selecció de plats de temporada que canvia amb el pas de les estacions i que estan elaborats amb productes locals, acuradament seleccionats per garantir sabors autèntics.

I tot i que en un restaurant italià els ulls es desvien ràpidament cap als plats de pasta, aquí és totalment recomanable aturar-se abans en els seus entrants, com les bruschettas, els porros amb beixamel trufada i guanciale o la parmigiana blanca, que es denomina d’aquesta manera perquè està elaborada amb carbassó en comptes d’albergínia. També són clàssics imperibles de la cuina italiana el vitello tonnato (vedella freda amb maionesa i tonyina) o el steak tartar preparat amb parmesà, tomàquet i ruca.

L’art de la pasta

Ara sí, arriba el torn dels plats principals. En el terreny de la pasta destaquen els paccheri amb tomàquet, burrata i alfàbrega; els pappardelle amb ragoût blanc de be i formatge pecorino; o els cavatelli amb marisc i bottarga. Tampoc poden faltar, per descomptat, els risottos, com el que elaboren amb llamàntol i cloïsses, o bé el clàssic milanès amb ossobuco i safrà. Per si no fos prou, encara queda per elegir entre contundents plats de carn o peix. Sense oblidar que s’ha de deixar sí o sí un buit per a postres com el tiramisú, la pannacotta de fruites, la crema anglesa o un caprese elaborat amb xocolata, ametlles i gelat de xocolata.

Los paccheri con tomate, burrata y albahaca del restaurante L'Amoroso. /

Cedida

L’avantatge de L’Amoroso és que una vegada acabat el sopar un no s’ha de traslladar a cap altre lloc per continuar amb la vetllada. De dijous a dissabte obren el seu Bar Capri amb DJ i còctels artesanals de la mà de la seva mixòloga Julia, finalista del BBS Barcelona Bar Show i creadora de còctels com l’Amoroso, el Libertine o el Nit a Capri. Mescles que no són només ideals per a la nit, sinó que també encaixen perfectament a la tarda. De fet, de les 17.30 a les 19.30 hi ha Happy Hour i els còctels costen 7 euros. A més a més, poden degustar-se a l’interior o a la terrassa envoltada d’arbres.

Col·laboracions

Cada dijous a la nit, a més, s’organitza una vetllada de música antiga remesclada al gust del dia amb un DJ, en col·laboració amb la ginebra Malfy. Només en aquestes vetllades es podran tastar els quatre còctels creats per a l’ocasió amb els seus diversos tipus de ginebra. Per la seva banda, les nits de divendres estan organitzats de la mà de Moet et Chandon, amb còctels elaborats amb xampany, música en directe i altres sorpreses. I els dissabtes, per no ser menys, comptaran amb la presència d’un DJ.

Carrito de gintónics del Bar Capri del restaurante L'Amoroso. /

Cedida

A part, al llarg d’aquest mes es portarà a terme una col·laboració única amb Maison Lana, una marca que dissenya cistelles artesanals originals, d’alta gamma i edició limitada.

Disfrutar també el migdia

El restaurant L’Amoroso no només té un perfil nocturn i festiu, sinó que també és ideal per al migdia, ja sigui per a un dinar relaxat o com una parada per reposar forces durant la jornada laboral. Obert de dimarts a dissabte de 13.00 a 2.00 hores, el restaurant ofereix un menú de migdia per 14,90 euros entre setmana.

Una bona oportunitat per degustar una cuina italiana en la qual tradició i innovació es combinen per crear una experiència culinària inoblidable.

Contacte:

Av. Diagonal, 423. Barcelona.

Notícies relacionades

info@lamorosorestaurante.com

www.lamorosorestaurante.com