On Catalunya
GURMETITZATS
Mirar Miralda
Les planxes de 'skate' afilen l'exterior del Macba, que dins és una pau blanca. Pocs visitants perquè l'art fa mandra.
Antoni Miralda, de 74 anys, és un dels comptats artistes que han reflexionat sobre el menjar, encara que li rellisca el món gastro. Fins i tot va dirigir un establiment a Nova York amb la seva parella, la cuinera Montse Guillén, anomenat El Internacional (1984-1986), el «primer autèntic restaurant de tapes als Estats Units».
Notícies relacionadesEl que li interessa a l'artista -i el que explica 'Miralda MadeinUsa'- és el ritual, la iconografia, compartir i la nostra relació amb el menjar.
Mirar Miralda no des de les tripes sinó des d'altres òrgans menys sorollosos.
Temes:
- Tomé tensa la selecció
- Els aliats faciliten a Ucraïna atacar Rússia amb els seus míssils més enllà de Kursk
- ‘Sport’ celebra la Gala Valors amb un gran acte a Madrid
- Exposició París era una festa que cap pintor català es volia perdre
- La xacra de la corrupció Sánchez desafia Aldama a presentar proves i titlla de "fals" el seu relat
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- BAGES Construir amb llistons de fusta solidaris
- ANOIA Jorba celebra un mercat de productes de proximitat
- Ruta per la DO EMPORDÀ Perelada, temple del vi
- AGENDA DE BARCELONA Barcelona contra la violència masclista