On Catalunya
GURMETITZATS
Això no és un 'dim sum'
L'empanadilla oriental triomfa sobre la de tota la vida perquè preferim sentir-nos cosmopolites
fcasals37914561 empanadilla gurmetizados170404184117
Som uns papanates. L'empanadilla s'ha cremat i sobre les cendres ha crescut el 'dim sum' (no obstant, l'empanada criolla és ignífuga). ¿Algú imagina un moderníssim Empanadilla Bar amb xefs a la moda -¡pírcings i tatuatges!- preparant masses amb farciments fantasiosos? L'emprenedor que revisi la fregitel·la (que es pot enfornar per controlar els greixos) obrirà un camí que copiaran i franquiciaran. El personal fa una cua d'hores per un bol de 'ramen' i no reservaria ni un minut a l'escudella. ¿Quina és la diferència? La cuina oriental tira perquè ens pinta de cosmopolites. ¿Per què obren pizzeries i no coqueries? Els complexos ens mosseguen les orelles.
- Tomé tensa la selecció
- Els aliats faciliten a Ucraïna atacar Rússia amb els seus míssils més enllà de Kursk
- ‘Sport’ celebra la Gala Valors amb un gran acte a Madrid
- Exposició París era una festa que cap pintor català es volia perdre
- La xacra de la corrupció Sánchez desafia Aldama a presentar proves i titlla de "fals" el seu relat
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- BAGES Construir amb llistons de fusta solidaris
- ANOIA Jorba celebra un mercat de productes de proximitat
- Ruta per la DO EMPORDÀ Perelada, temple del vi
- AGENDA DE BARCELONA Barcelona contra la violència masclista