On Catalunya
GURMETITZATS
Això no és un 'dim sum'
L'empanadilla oriental triomfa sobre la de tota la vida perquè preferim sentir-nos cosmopolites

fcasals37914561 empanadilla gurmetizados170404184117
Som uns papanates. L'empanadilla s'ha cremat i sobre les cendres ha crescut el 'dim sum' (no obstant, l'empanada criolla és ignífuga). ¿Algú imagina un moderníssim Empanadilla Bar amb xefs a la moda -¡pírcings i tatuatges!- preparant masses amb farciments fantasiosos? L'emprenedor que revisi la fregitel·la (que es pot enfornar per controlar els greixos) obrirà un camí que copiaran i franquiciaran. El personal fa una cua d'hores per un bol de 'ramen' i no reservaria ni un minut a l'escudella. ¿Quina és la diferència? La cuina oriental tira perquè ens pinta de cosmopolites. ¿Per què obren pizzeries i no coqueries? Els complexos ens mosseguen les orelles.
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any