On Catalunya
GURMETITZATS
Deixa l'àvia en pau
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella
Sense mesura, els restauradors han tornat recórrer a les àvies.
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella. Al principi vaig pensar en els plats de l'Oest en els quals els pioners atacaven l'estofat de búfal, però el que ens venen és una memòria de peltre.
Cansen la pissarra i el seu negre regnat -com aguanta la punyetera- i avorreix el plat d'acer esmaltat (blanc amb cantell blau), que ja està-absolutament-a-tot-arreu. Però encara són pitjors els esguerros fallers reservats als restaurants fastuosos. El recipient demana més atenció que el menjar. Cuiner: si et veu la teva àvia, t'atacarà amb el corró.
Temes:
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any