On Catalunya
GURMETITZATS
Deixa l'àvia en pau
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella
Sense mesura, els restauradors han tornat recórrer a les àvies.
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella. Al principi vaig pensar en els plats de l'Oest en els quals els pioners atacaven l'estofat de búfal, però el que ens venen és una memòria de peltre.
Cansen la pissarra i el seu negre regnat -com aguanta la punyetera- i avorreix el plat d'acer esmaltat (blanc amb cantell blau), que ja està-absolutament-a-tot-arreu. Però encara són pitjors els esguerros fallers reservats als restaurants fastuosos. El recipient demana més atenció que el menjar. Cuiner: si et veu la teva àvia, t'atacarà amb el corró.
Temes:
- Tomé tensa la selecció
- Els aliats faciliten a Ucraïna atacar Rússia amb els seus míssils més enllà de Kursk
- ‘Sport’ celebra la Gala Valors amb un gran acte a Madrid
- Exposició París era una festa que cap pintor català es volia perdre
- La xacra de la corrupció Sánchez desafia Aldama a presentar proves i titlla de "fals" el seu relat
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- BAGES Construir amb llistons de fusta solidaris
- ANOIA Jorba celebra un mercat de productes de proximitat
- Ruta per la DO EMPORDÀ Perelada, temple del vi
- AGENDA DE BARCELONA Barcelona contra la violència masclista