On Catalunya
GURMETITZATS
Deixa l'àvia en pau
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella
Sense mesura, els restauradors han tornat recórrer a les àvies.
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella. Al principi vaig pensar en els plats de l'Oest en els quals els pioners atacaven l'estofat de búfal, però el que ens venen és una memòria de peltre.
Cansen la pissarra i el seu negre regnat -com aguanta la punyetera- i avorreix el plat d'acer esmaltat (blanc amb cantell blau), que ja està-absolutament-a-tot-arreu. Però encara són pitjors els esguerros fallers reservats als restaurants fastuosos. El recipient demana més atenció que el menjar. Cuiner: si et veu la teva àvia, t'atacarà amb el corró.
Temes:
- A Rússia Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Tecnologia La identificació via mòbil amb el DNI virtual és vàlida a partir d’avui
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Amnistiada pel sultanat "Tenia 18 anys i vaig deixar seduir-me pels diners fàcils"
- Futbol local El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- Campanya d’Hisenda ¿Què significa un resultat negatiu en la declaració de la renda?
- Mobilitat Renfe aparta dos treballadors acusats de sabotatge durant la vaga de Rodalies a Catalunya
- Tossa de Mar, protagonista d’un reality xinès amb milions d’espectadors
- ACTUALITAT BLAUGRANA La Lliga sacseja el Barça per les llotges VIP: «No té ‘fair play’ per inscriure Dani Olmo i Pau Víctor»
- Frau a Hisenda Ancelotti afirma que el Reial Madrid li va suggerir crear societats per cobrar drets d’imatge: «Mai em vaig adonar que alguna cosa no era correcta»