On Catalunya
Estrella de TikTok
La pastisseria de Sabadell on trobaràs totes les postres que es fan virals a les xarxes
De ben segur que t’ha aparegut fent ‘scroll’, és l’última sensació de ‘reels’ i TikTok i la nova meca dels influencers: Molycakes, una pastisseria amb la rebosteria més instagramejable de l’àrea metropolitana
La primera botiga de Barcelona que et fa riure

Crumbl cookies de Happy Hippo, Kinder bueno y galleta Lotus. /
«No m’hauria imaginat mai que un influencer fos capaç d’atraure tant la gent», recorda la Nuri, una de les responsables de Molycakes (Budapest, 89, Sabadell). La pastisseria va obrir el 2019, però des de fa tres mesos ha viscut un ‘boom’ desorbitat. Va ser arran de la visita dels FoodBrosBcn. «Aquell mateix dia volia trucar-los i dir-los que esborressin el vídeo. Es va omplir el local de cues, estava saturat, el pàrquing estava ple, aparcats fins i tot a la vorera», explica com si fos una veterana del Vietnam.
Des d’aleshores, han anat arribant més influencers, que han atret moltíssim més públic. Sí, és la pastisseria de moda en les xarxes socials. ¿La recepta de l’èxit? Apostar per dolços molt tiktokers. Qualsevol tendència rebostera que se t’acudeixi és aquí. Que si ‘crumbl cookies’ (les galetes americanes gegants), que si ‘milkshakes’ de sabors (batuts americans), que si ‘cheesecake’, que si ‘croffle’ (la barreja de croissant i gofre), que si dònuts de ‘maple bacon’, «tot molt americà, que és el que triomfa en les xarxes. Molta salsa, molta rajada, molt pistatxo, Kinder Bueno, Happy Hippo, galetes Lotus», enumera.
Notícies relacionadesAra ja, després de l’allau inicial, han descobert com domar les masses sense haver de cridar Jumanji. «Hem après a organitzar-nos», explica, orgullosa. Estan trobant l’equilibri entre satisfer la clientela antiga i fidel i les hordes de nous clients que arriben atretes pels flautistes d’Hamelín de TikTok. El local, familiar (les cares més visibles són la Nuri i l’Eva, la seva cunyada), és petit –té taules i terrassa–, i per això també aposten pel ‘take away’, perquè puguis gravar el ‘reel’ de rigor a casa.

‘Croffle’, la barreja entre croissant i gofre, amb ‘toppings’. /
Però no tot són postres virals. La seva especialitat són els pastissos personalitzats. Amb aquests pastissos van començar i són «el que ens permet ser més creatives», explica la Nuri. I tenen el mateix èxit que la seva rebosteria instagramejable: l’agenda de comandes ja està tancada per, almenys, les pròximes setmanes. Visita imperdible a l’àrea metropolitana.
- Nous títols i temporades Les 11 sèries que no et pots perdre aquest abril
- Previsió meteorològica Una vintena de comarques, inclosa la de Barcelona, en avís groc per intensitat de pluja
- Investigació científica L’Hospital del Mar descobreix per què el càncer de pàncrees és tan agressiu
- Habitatge Barcelona projecta les primeres demolicions per començar a construir 3.360 pisos entorn de la Sagrera el 2029
- Indemnització rècord El Suprem eleva fins als 3 milions més interessos la indemnització pel dany neurològic causat per negligència mèdica en un part
- Famosos El canvi radical d'Antonio Orozco després de pesar 127 quilos: "El meu metge em va dir que em podien passar cinc coses"
- Menys incidents La població de senglars a Collserola cau per la sequera i el control de fauna
- Polèmica editorial Anagrama es desvincula d’‘El odio’ i torna tots els drets del polèmic llibre a Luisgé Martín
- Jubilació Això és el que perds de pensió si decideixes jubilar-te abans de temps
- La policia mirarà milers de guanteres per veure si tens aquest objecte dins del cotxe (serà obligatori)