Inauguració

Sant Joan de Déu inverteix 11 milions en el nou Campus Docent al Parc Sanitari de Sant Boi

El centre educatiu està adscrit a la UB i compta amb prop de 1.300 alumnes ja matriculats, amb la qual cosa es converteix en un centre «pioner» en trasllat de coneixement entre alumnes i professionals

Sant Joan de Déu inverteix 11 milions en el nou Campus Docent al Parc Sanitari de Sant Boi

SJD

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu va inaugurar el Campus Docent de Sant Boi (Baix Llobregat) el 19 de novembre passat, malgrat que està posat en marxa des de l’inici d’aquest curs 2022-2023.

El centre educatiu està adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) i compta amb prop de 1.300 alumnes ja matriculats, amb la qual cosa es converteix en un centre «pioner» en trasllat de coneixement entre alumnes i professionals.

El Campus Docent de Sant Boi, que s’ubica al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, compta amb més de 5.000 m2, repartits en tres plantes, i ha costat una inversió d’11,5 milions d’euros.

Notícies relacionades

El centre compta amb una oferta formativa de diferents titulacions de Formació Professional de Grau Mitjà, com Tècnic/a en cures Auxiliares d’Infermeria; i de Grau Superior, com Tècnic/a Superior en Documentació i Administració Sanitària i d’Integració Social. També imparteixen diferents màsters i postgraus vinculats a la salut i sociosanitaris.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi