LA RECEPTA
Turbot salvatge al forn

Daniel Tomàs mostra un turbot a la seva parada.
Daniel Tomàs, propietari de la parada de peix El Peixet d'en Daniel del mercat del Clot, explica com es prepara una recepta sana, saborosa i a més a més d'elaboració molt senzilla.
INGREDIENTS (4 persones)
1 turbot salvatge de 1.300 g.
3 cebes
3 patates
Pebre negre
Vi blanc de taula
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Netegeu i traieu les tripes al turbot i també les espines laterals, i marqueu-lo amb tres talls. Peleu les patates a trossos laminats i talleu la ceba en juliana. Salpebreu les patates i fregiu-les en oli molt calent sense que s'arribin a coure del tot. Ofegueu la ceba fins que adquireixi un to daurat. Poseu el forn a 180 graus i col·loqueu-hi una safata amb la ceba i les patates. Poseu-hi a sobre el peix amb sal i pebre. A continuació afegiu-hi un got petit de vi blanc de taula i deixeu el turbot que es faci al forn durant 25 minuts.
- Xarxa elèctrica ¿Què és el zero energètic, la principal hipòtesi de l'apagada generalitzada?
- Tall del subministrament elèctric Apagada generalitzada a Espanya: ¿què ha passat amb la llum?
- Apagada massiva La llum també se'n va a Portugal en una apagada que afecta Europa
- Xarxa elèctrica Les causes de l'apagada massiva a Espanya i Portugal
- D’Olot a l’armada japonesa