Mor l'home que tenia els testicles més grans del món

El nord-americà Wesley Warren patia un limfoedema escrotal i el seu sac testicular va arribar a pesar gairebé 60 quilos

’The Man With the 10-Stone Testicle’, documental del Channel Four sobre Wesley Warren Jr. / YOUTUBE / DEREK SMITH

1
Es llegeix en minuts

Wesley Warren Jr., l'home que tenia l'escrot més gran del món (60 quilos), va morir divendres passat als 49 anys, segons ha informat Las Vegas Review-Journal. Des de feia uns cinc anys, el nord-americà patia un limfoedema escrotal, una malaltia que provoca que l'escrot s'ompli de líquid. En el cas de Warren, el seu sac testicular creixia més d'un quilo per mes fins a arribar a pesar 59,8 kg.

Notícies relacionades

El limfoedema escrotal impossibilitava al nord-americà moure's i treballar i fins i tot li provocava problemes respiratoris, a més d'impedir-li orinar amb normalitat o tenir relacions sexuals. Warren, que va passar les últimes setmanes ingressat al Centre Mèdic Universitari de Las Vegas a causa de diverses complicacions de la diabetis que patia, ha mort a causa de dos atacs de que va tenir els últims dies.

Sense ingressos i gairebé sense ajudes, Warren no podia sufragar els centenars de milers de dòlars que costava la seva operació. El nord-americà va donar a conèixer la seva història l'estiu passat i el canal britànic Channel Four el va ajudar amb 'The Man With the 10-Stone Testicle', un documental sobre la seva vida que recull l'operació de 13 hores de durada a què es va sotmetre per acabar amb la seva malaltia. L'UC Irvine Medical Center va operar Warren gratuïtament.