original

Bar per a vampirs i sang de pega per beure

Un local de moda a la Xina amb temàtica vampiresca ofereix les begudes en bosses de transfusió

Beguda en bossa.

Beguda en bossa. / MIRROR

1
Es llegeix en minuts

No beuen sang però es fan aquesta il·lusió. Aspirants a vampirs de pega en nits de gresca. Un bar situat a la ciutat xinesa de Benxi, al nord-est de la Xina, ha tingut la idea de servir les begudes en les típiques bosses de plàstic utilitzades en les transfusions de sang. Qualsevol cosa és possible a la Xina actual. 

El local ambientat en el rotllo vampir ha trobat la manera més idònia per servir les begudes. I és que una coca-cola oferta en bossa sanguínia fa que el bevedor sembli un més de la saga 'Crepuscle'. Si el que se serveix és un refresc tipus Ikea (la dolça Cherry-cola de fruits vermells, per exemple) el resultat encara és més fort gràcies a l'efecte secundari d'una vistosa llengua vermella.

Notícies relacionades

El bar en qüestió, del qual s'han fet ressò els col·legues del Mirror britànic, també ofereix menjar, generalment amb el conegut quètxup. L'emprenedor i 'alma mater' de l'original negoci és Hsin Hsia, de 43 anys, que assegura que el seu local és la conseqüència directa de la gran atracció que genera tot el que es refereix als vampirs al país groc.

Les cambreres serveixen les begudes vestides d'infermera, cosa que dota de més personalitat i realisme l'assumpte de semblar una colla de vampirs orientals assedegats de sang. Taüts, llibres de nigromància i música tètrica contribueixen a dibuixar un entorn adequat, una parafernàlia que permet cobrar més pel mateix i diferenciar-se en l'oferta nocturna d'oci cada vegada més homogènia.