campanya de conscienciació

Mister Bean s'alia amb l'OMS contra la Covid-19

El personatge animat protagonitza una campanya per demanar a la població que continuï alerta, es renti les mans i mantingui la distància social

mr-bean-helps-who-spread-the-word-on-how-to-protect-yourself-from-covid-19 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una versió animada de Mister Bean, el popular personatge creat per l’actor britànic Rowan Atkinson, participa des d’avui en un vídeo de conscienciació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) perquè la ciutadania no abaixi la guàrdia davant de la pandèmia de Covid-19.

Notícies relacionades

En un anunci de només mig minut que es pot veure al canal de l’OMS a Youtube, Mister Bean dona diversos consells per seguir fins i tot en període de desescalada, com rentar-se acuradament les mans o mantenir una distància física d’almenys un metre amb la resta. A més s’ha de seguir atent a qualsevol símptoma, consultar amb el metge si fos necessari, i fer tot això «mantenint el contacte i sent amable amb els veïns», assenyala l’anunci.

El popular personatge celebra aquest any tres dècades d’història, un període en què ha protagonitzat dues pel·lícules i ha participat en la inauguració d’uns Jocs Olímpics, tot i que en els últims anys Atkinson s’ha mostrat reticent a tornar a encarnar-lo en persona. 

Temes:

OMS Coronavirus