Atac a una plantació

Sis detinguts en un narcoassalt de marihuana frustrat a Sant Feliu de Llobregat

  • La policia local ha sorprès uns individus que havien lligat de mans uns traficants per robar la seva plantació

  • Els Mossos han activat diverses patrulles i l’helicòpte, per arrestar els atacants que havien fugit

  • L’operatiu de recerca ha comptat amb efectius antiavalots i l’helicòpter que ha sobrevolat aquest migdia el polígon Masor

Sis detinguts en un narcoassalt de marihuana frustrat a Sant Feliu de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest dilluns al migdia sis individus implicats en un narcoassalt de marihuana que ha frustrat la policia local de Sant Feliu de Llobregat, segons fonts consultades per El Periódico. Els agents municipals, alertats per l’avís d’un ciutadà, han sorprès in fraganti uns homes que havien atacat els responsables d’una plantació de cànnabis oculta en una nau industrial del polígon Masor.

Notícies relacionades

Els agents municipals han enxampat els assaltants quan ja havien reduït i lligat de mans els cuidadors del cultiu de marihuana que pretenien robar. La interrupció policial ha impedit que s’efectués el narcoassalt. Els atacants, no obstant, han pogut fugir. Algun fins i tot ha intentat fugir pel sostre. Els Mossos, alertats pel cos municipal, han activat un operatiu de recerca que ha comptat amb la col·laboració de l’helicòpter i que ha permès localitzar tots els implicats.

Els investigadors de la policia catalana es faran càrrec d’una instrucció que també perseguirà els amos de la plantació –per un delicte contra la salut pública– i els assaltants –pels delictes d’aplanament i de robatori amb violència i intimidació. En les pròximes hores o dies està previst que un jutge autoritzi la inspecció a la nau del polígon en el qual s’amagava la marihuana i es pugui aclarir millor què ha ocorregut en aquest enèsim enfrontament entre traficants de marihuana.