Lleida

Detinguda una parella per dues plantacions de marihuana en dues cases de la Noguera

  • Detingut un conductor ebri per xocar amb un motorista mort a Saus (Girona) ocupant el seu carril

  • Dos ferits en un desnonament a Mataró amb càrregues dels Mossos d’Esquadra

Detinguda una parella per dues plantacions de marihuana en dues cases de la Noguera

Mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dijous dues plantacions de marihuana en dues cases de la comarca lleidatana de la Noguera i van detenir una parella, presumpta responsable del cultiu.

Segons ha explicat aquest divendres la policia catalana, les detencions són el resultat d’una investigació oberta a finals d’abril, després de tenir indicis de l’existència de cultius de marihuana a les poblacions de Preixens i les Ventoses.

En els dos casos, es tractava de cases habitades a l’interior de les quals s’havien condicionat diversos espais per cultivar la marihuana, com parets i sostres amb aïllament, sistemes de climatització i extracció d’aire amb filtres, llums, transformadors, sistemes de reg i connexió fraudulenta al fluid elèctric.

A la casa de Preixens els agents van localitzar 724 plantes de marihuana i a la de les Ventoses 604.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta, ja que la similitud de les dues plantacions apunta que estarien produint marihuana per a la mateixa persona, per la qual cosa no descarten noves detencions.

De moment, els detinguts, un home de 61 anys i una dona de 52, passaran aquest divendres a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.