Oportunitat

Participa en el concurs per dissenyar l’etiqueta del Vi Novell 2023 del Celler Masroig

Participa en el concurs per dissenyar l’etiqueta del Vi Novell 2023 del Celler Masroig
2
Es llegeix en minuts

El reconegut Celler Masroig, que pertany a la DO Monsant, ha iniciat una convocatòria dirigida a joves dissenyadors que vulguin il·lustrar la pròxima etiqueta per al seu esperat Vi Novell 2023. Tradicionalment, tant l’etiqueta, única en cada collita, com la festivitat que se celebra amb motiu de la seva presentació han sigut elements diferenciadors d’aquest vi tan especial per al celler. No obstant, en aquesta ocasió, s’ha decidit prendre un nou rumb a l’obrir l’oportunitat a talentosos dissenyadors i estudiants, perquè aportin una perspectiva innovadora a un producte que, per les seves qualitats –un vi jove, fresc i informal–, encaixa perfectament amb les noves i audaces tendències del món del disseny gràfic.

El vi novell és el primer vi de la temporada. Un caldo afruitat, lleuger i agradable, que gairebé no ha estat a la bota. Cada mes de novembre, els cellers festegen l’arribada del seu primer vi. Una tradició que es remunta a l’època de l’imperi romà i que, des de fa uns anys, s’ha recuperat al territori català.

Bases del concurs

Des del Celler Masroig asseguren estar a la recerca d’«una proposta sorprenent i sense restriccions, en línia amb l’essència del Vi Novell del celler». Per aquesta raó, se sol·licita als participants que evitin temàtiques ja abordades en edicions anteriors. El període d’inscripció per a aquest concurs, que va començar l’1 de juny, s’estendrà fins al diumenge 20 d’agost. Els interessats hauran de formalitzar la seva participació a través de la pàgina web oficial del Celler Masroig.

Un jurat compost per membres del mateix Celler Masroig, així com experts i professionals del disseny gràfic i la comunicació, serà l’encarregat de seleccionar el guanyador, el nom del qual es donarà a conèixer abans del 8 de setembre a través dels canals de comunicació del celler. A més de tenir l’honor de veure el seu disseny plasmat a les ampolles del Vi Novell 2023 del Celler Masroig, el guanyador rebrà un atractiu premi valorat en 3.000 euros.

El vi novell no és simplement vi, és una manera de donar la benvinguda a la nova collita i celebrar el final de la verema. Representa un homenatge a la cultura i la tradició vinícola. La tradicional obertura del barril és una pràctica que s’ha portat a terme durant generacions, coincidint amb la festivitat de Sant Martí, l’11 de novembre.

Notícies relacionades

El Vi Novell del Celler Masroig s’ha convertit en tot un referent del vi català i ha exercit un paper fonamental en la recuperació d’aquesta tradició des de fa més de deu anys.

En definitiva, el concurs de l’etiqueta del Vi Novell 2023 del Celler Masroig promet ser una plataforma per a la creativitat i la innovació, en la qual joves dissenyadors podran deixar la seva empremta en un vi que combina tradició i avantguarda. No perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta emocionant iniciativa i marca el teu estil en el món del disseny i el vi.

Temes:

Disseny Vi Joves