Investigació

Detingut un jove per agredir sexualment una menor en una festa de Lleida

Un exalumne desenterra abusos sexuals en una escola de l’Hospitalet «M’estripava els pantalons per tocar-me»

Els Mossos reactiven el seu pla contra la violència sexual en discoteques i transport públic

zentauroepp55276516 una patrulla de la gu rdia urbana de lleida  acn javi mart n201005175801

zentauroepp55276516 una patrulla de la gu rdia urbana de lleida acn javi mart n201005175801

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Guàrdia Urbana de Lleida va arrestar aquest diumenge un jove de 20 anys per agredir sexualment una menor de 16 anys a la festa major del barri del Secà de Sant Pere de Lleida, tal com ha avançat el diari ‘Segre’ i ha confirmat EL PERIÓDICO. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec d’una investigació per un delicte d’agressió sexual. 

Notícies relacionades

Segons la denunciant, l’agressor va fer uns tocaments a la víctima davant el pavelló Juanjo Garra. L’agressor també va agafar suposadament del coll la menor. La noia va acudir a un punt d’atenció de l’ajuntament per explicar l’esdevingut, instants després, i diversos vigilants de seguretat privada van retenir el denunciat.  Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van arrestar el sospitós minuts després, a qui ja havien reduït aquests treballadors. 

En declaracions al diari ‘Segre’, el president de l’associació de veïns, José Carreiro, ha explicat que l’adolescent es va acostar a un punt d’informació cap a les quatre de la matinada i va explicar «que hi havia un noi que li havia fet tocaments en reiterades ocasions malgrat que ella li deia que parés». 

Temes:

Lleida