Balears

Detinguts els activistes que van pintar un iot al port d’Eivissa

Els arrestats han passat el matí d’aquest dilluns a disposició judicial, després de tenyir amb pintura negra diumenge el megaiot de l’hereva de Walmart, Nancy Walton

Detinguts els activistes que van pintar un iot al port d’Eivissa
1
Es llegeix en minuts

Els activistes de l’organització ecologista Futur Vegetal que van pintar diumenge el megaiot ‘Kaos’ a Eivissa van ser detinguts aquell mateix matí per agents de la Guàrdia Civil per un delicte de danys, ha informat el servei de comunicació del cos. El matí d’aquest dilluns han passat a disposició judicial, després de passar la nit al calabós, han precisat des de la Benemèrita.

Notícies relacionades

Futur Vegetal ha protagonitzat en les últimes jornades altres actes en protesta contra les emissions associades al luxe. Divendres van eludir la seguretat de l’aeroport d’Eivissa per ruixar amb esprai un avió privat a la plataforma en què estacionen les aeronaus particulars, acció per la qual van ser detinguts quatre activistes. L’endemà, van vandalitzar un cotxe esportiu Lamborghini d’alta gamma.

El megaiot ‘Kaos’ pertany a la nord-americana Nancy Walton, una de les dones més riques del món i hereva de Walmart. Els activistes el van cobrir amb pigments vermell i negre quan estava amarrat al port.