El

La Generalitat aparta de la docència un professor de Lleida arran d’una denúncia per abusos sexuals

La Generalitat aparta de la docència un professor de Lleida arran d’una denúncia per abusos sexuals

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La conselleria d’Educació ha decidit apartar de la docència un professor d’institut de Lleida, que ha sigut denunciat per fer tocaments a una exalumna de 17 anys l’agost del 2020, segons ha avançat el diari ‘El Segre’ i ha pogut confirmar ‘El Periódico’. Segons apunta la conselleria, la Generalitat ha utilitzat la seva potestat administrativa per apartar-lo del contacte amb alumnes de manera cautelar, fins que se celebri el judici, ja que el docent havia guanyat unes oposicions.

Quan van passar els fets denunciats per l’exalumna, aquest docent era professor de l’institut Màrius Torres. Posteriorment, segons indica ‘El Segre’, va estar treballant a l’institut Ronda. El 21 de juliol d’aquest any, segons va avançar eldiario.es, el docent va ser acceptat per la Generalitat com a funcionari, després de superar el concurs de mèrits a una convocatòria per estabilitzar personal interí. Ja quan es va saber la notícia el Govern va assegurar que estava valorant apartar-lo de la docència.

Notícies relacionades

Estava previst que aquest setembre s’incorporés a l’institut La Mitjana. La conselleria no vol revelar quina és la nova destinació que ocuparà aquest docent acusat d’agressió sexual. El rotatiu lleidatà assegura que assumirà funcions administratives en els serveis territorials.

Els fets es remunten al 2020, a l’agost, quan aquest home va fer tocaments a una exalumna de 17 anys. Es dona la circumstància que el 21 de juliol, l’home va aconseguir una plaça fixa després d’una convocatòria d’estabilització d’interins.