Sancho arriba a un acord amb la víctima d’una agressió a Madrid

ARCHIVO / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Tamara Morillo

Samarreta marró clar, pantalons negres curts, sense grillons i amb els cabells curts, però una mica més llargs que en les últimes imatges que es tenen d’ell arribant al seu judici a Tailàndia. Així va aparèixer ahir Daniel Sancho –tranquil, enèrgic i amb bon aspecte físic– a la pantalla de l’Audiència Provincial de Madrid. Sancho estava assegut en una sala habilitada a les instal·lacions de Koh Samui, presó on espera sentència per l’assassinat a Tailàndia d’Edwin Arrieta.

Notícies relacionades

Segons la fiscalia, a les quatre del matí del 9 de novembre del 2019, Sancho va pujar a un taxi al carrer de José Abascal (Madrid) "sense respectar la cua que s’havia format", per la qual cosa va ser recriminat per J. C. (la víctima). "Amb l’ànim de ferir, [Daniel Sancho] va procedir a donar-li un cop de puny al cap que li va ocasionar lesions que van tardar a curar-se 12 dies". Com una bretxa al cap i la pèrdua d’una dent.

Sancho va reconèixer ahir els fets i va acceptar pagar 450 euros de multa i una indemnització de 2.100 euros per seqüeles i lesions. La seva pròxima sentència, la de l’homicidi, s’espera per al 29 d’agost.

Temes:

Daniel Sancho