Successos

Tres morts i un ferit crític en un xoc frontal al Bages

Mueren dos ocupantes de un turismo en un accidente de tráfico en Castellfollit.

Mueren dos ocupantes de un turismo en un accidente de tráfico en Castellfollit. / Oscar Bayona

1
Es llegeix en minuts
Jordi Escudé

Tres persones van morir ahir al migdia en un accident a la C-37, a Castellfollit del Boix (Bages). Es tracta dels dos ocupants d’un turisme i del passatger d’una furgoneta que van col·lidir frontalment, un accident en el qual es va veure implicat un tercer vehicle, segons el Servei Català de Trànsit.

A part de les tres víctimes mortals, el conductor de la furgoneta va resultar ferit en estat crític i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’hospital en helicòpter medicalitzat. El SEM també va atendre quatre persones més.

Notícies relacionades

L’accident, sobre el qual els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.05 hores, va tenir lloc a l’altura del quilòmetre 75 de la C-37 en sentit Manresa per causes que de moment encara s’estan investigant.

Amb aquestes tres víctimes a la carretera, 68 persones han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. En el sinistre van treballar nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels bombers i vuit ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM. La C-37 es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa.

Temes:

Manresa