Tragèdia familiar

Dues germanes se suïciden poques hores abans de ser desnonades a Barcelona

Les dues dones van deixar una nota escrita al costat del comunicat del jutjat en el qual s’ordenava executar el desnonament. Devien 9.000 € de lloguer.

Dues germanes se suïciden poques hores abans de ser desnonades a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen el presumpte suïcidi de dues germanes de 54 i 64 anys, que van ser trobades mortes ahir a Barcelona, hores abans de ser desnonades de casa seva. La notícia va ser avançada per El País i confirmada per fonts policials a aquest diari. Els cossos van ser trobats al pati interior de l’edifici on vivien, ubicat en el número 248 del carrer Navas de Tolosa de la capital catalana.

Notícies relacionades

Segons les mateixes fonts, tot indica que s’haurien llançat des del quart pis. Les germanes tenien una ordre de desnonament per impagament del lloguer, amb la primera data de llançament programada per ahir, a les 11 del matí. Segons El País, les germanes haurien deixat una nota al costat del comunicat del jutjat que ordenava el desnonament. A més d’efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), al lloc també van acudir l’equip del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els veïns de l’immoble, davant possibles afectacions psicològiques, seguint el protocol establert per a aquests casos.

El propietari del pis, un particular, va interposar una demanda al jutjat de primera instància el maig del 2023, sol·licitant el desnonament per expiració de termini i falta de pagament, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La part demandada acumulava un deute superior a 9.000 euros.