Investiguen un tiroteig durant una venda de marihuana a Tordera

Investiguen un tiroteig durant una venda de marihuana a Tordera

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig ocorregut ahir cap a les deu del matí en una zona de la urbanització Àgora Parc de Tordera (Maresme). Segons fonts policials, es podria tractar d’un intent de robatori durant la venda de marihuana per part de dos grups que haurien quedat a prop d’una casa ocupada en la qual presumptament hi hauria una plantació d’aquesta droga. Els trets van alertar un veí que va avisar la policia.

Al lloc van acudir ràpidament efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tordera que van identificar les matrícules de dos cotxes francesos implicats en aquest tiroteig. Es va activar un dispositiu per mirar de detenir-los abans que travessessin la frontera.

Segons sembla no es van registrar ferits, segons assenyala un comunicat de l’Ajuntament de Tordera en el qual "condemna enèrgicament" aquest tiroteig i demana "més contundència als governs per lluitar contra aquests delictes". Assegura així mateix que la investigació està "oberta" i que els Mossos indaguen la relació dels sospitosos amb "temes de salut pública i d’ocupació il·legal".

"Rebuig frontal"

Notícies relacionades

"Davant aquests fets, l’Ajuntament de Tordera mostra el seu rebuig frontal a aquestes accions delictives i demana màxima contundència als governs català i espanyol i també a la justícia per posar fi a aquesta xacra que afecta tot el territori català", assenyalava el comunicat.

El consistori va destacar que "la seguretat ciutadana és prioritària" i que per aquest motiu continuarà dotant "de més eines i recursos" la seva policia local, a més de reclamar "l’enduriment de les lleis en matèria delictiva i d’ocupació il·legal per fer efectiva l’actuació contra aquest tipus d’activitats il·legals que afecten el territori".

Temes:

Maresme Espanyol