Investigada una casa d’apostes per anul·lar un premi

Billal junto a su abogado Álex Zaragüeta

Billal junto a su abogado Álex Zaragüeta / El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

En qüestió de minuts, Billal Agdi va passar de la felicitat per sentir-se milionari a la decepció per quedar-se sense res. Va ser la nit del 4 de novembre del 2023, quan va fer 30 apostes de partits de futbol en diferents combinacions possibles a la plataforma d’apostes online Betway. Dues van resultar premiades: la primera, amb 11.223 euros, i la segona, amb 1,3 milions més, després d’encertar el resultat de 18 partits. No obstant, Billal va veure que la plataforma li anul·lava el premi i li deixava de nou el compte a 0.

Notícies relacionades

"Només per veure al compte aquests diners el teu cos sent adrenalina", explica Billal a aquest diari. Malgrat això, minuts després d’aconseguir els dos premis, l’aplicació va quedar bloquejada i hi va haver de tornar a accedir per intentar cobrar aquestes quantitats. Va ser llavors quan va descobrir que "ho havien eliminat tot".

Malgrat això, Bilall va ser previsor i va enviar algunes captures de pantalla del premi a la seva dona i al seu cunyat. Gràcies a aquestes imatges va poder posar una denúncia contra Betway davant els Mossos d’Esquadra, acompanyat del seu lletrat, Álex Zaragüeta.