Educació i salut

Fundació Corachan beca vuit graduades en Infermeria

Aquest programa d’ajudes, que suma 11 edicions, s’ha consolidat com un referent en la formació sanitària especialitzada.

Fundació Corachan beca vuit graduades en Infermeria
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les beques per a postgraduats en el grau d’Infermeria que concedeix la Fundació Corachan arriben a la seva 11a edició i premiaran vuit graduades en infermeria. Des del 2013 la fundació, que aposta així per la formació especialitzada de professionals de la salut, ha finançat els estudis de postgrau a 80 estudiants. Aquest programa de beques s’ha consolidat com un referent en la formació sanitària especialitzada i suposa una gran oportunitat per adquirir aptituds i competències clau en el desenvolupament de la professió.

Les vuit alumnes becades, de la promoció 2020-2024, destaquen per la seva excel·lència acadèmica. Cada una d’elles rebrà una dotació de fins a 4.000 euros per finançar els estudis de postgrau/màster en algun dels vessants de les ciències de la salut.

"Alt nivell de competència"

La patrona de la Fundació Corachan, Arantxa Moll, va obrir l’acte d’entrega de les beques felicitant les alumnes becades "per haver demostrat un alt nivell de competència, i un profund sentit d’humanitat, qualitats essencials a la infermeria". "Som aquí per reconèixer el vostre mèrit i animar-vos a continuar avançant en la vostra formació de postgrau, on continuareu adquirint les habilitats i coneixements que us permetran ser líders en el vostre camp", va afegir.

Notícies relacionades

Les joves becades són Cristina Manzanares Estévez de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-Universitat Ramón Llull; Júlia Casacuberta Roca de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar-Universitat de Vic; Karla Alejandra Silva Morillas del Campus Docent Sant Joan de Déu; María del Mar Ramírez Cruz de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat (UAB); Anna Pasanau Romano de l’Escola Superior d’Infermeria de l’Hospital del Mar (UPF); Ainhoa Sancho García, del Departament d’Infermeria de la Facultat de Medicina de la UAB; Judit Troya Sals, de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Santa Creu i Sant Pau (UAB); Paula Peinado Casas, de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Manresa-Universitat de Vic.

Van rebre el premi de la mà del president de Fundació Corachan, Javier Moll, d’Arantza Sarasola, la vicepresidenta de Corporació Mèdica Corachan, del president de Clínica Corachan, el doctor Eduardo Larrousse, el conseller delegat i patró, el doctor Bartolomé Martínez, els patrons Arantxa Moll i Joan Sancho, el secretari, Nicolás Guerrero, i el director assistencial de Clínica Corachan, el doctor Carlos Miret.