Posa gasolina de qualitat i viu la gran experiència del motor a Abu Dhabi

Fins al 2 de setembre omplir el dipòsit en una benzinera bp et pot portar molt lluny… fins al desert

Posa gasolina de qualitat i viu la gran experiència del motor a Abu Dhabi

Posa gasolina de qualitat i viu la gran experiència del motor a Abu Dhabi

2
Es llegeix en minuts

Fa temps que les benzineres van deixar de ser només un espai erm amb sortidors on proveir i seguir fent quilòmetres per carretera. Sí, és clar, fer gasolina continua sent el motiu principal per aturar-se en una estació de servei, però fent honor a aquest nom, “estació de servei”, aquests establiments són avui veritables espais multiservei on els conductors, més enllà de la parada ocasional per omplir el dipòsit i estirar les cames, troben un espai confortable on fer un munt de coses més. Fins i tot, tenir l'oportunitat de viure la gran experiència del motor a Abu Dhabi!

Guanya un viatge a Abu Dhabi o València

Si t'encanta el soroll dels motors i ets fan de la velocitat, pren nota. Fins al 2 de setembre només per posar gasolina en una benzinera bp, pots guanyar una de les tres experiències, valorades en 16.000 euros, que bp sorteja per anar-te'n a viure la gran final del motor a Abu Dhabi amb 3 amics més. I si tries Ultimate… tindràs el doble d'oportunitats!

És molt senzill. Si ets titular d'una targeta miBP i poses 30 litres o més de carburant bp, al teu tiquet hi apareixerà un codi promocional que has de registrar a la web bepear.es per saber si el teu codi té premi. A més del viatge a Abu Dhabi, els participants poden guanyar algun dels 4.500 cupons amb carburant de fins a 100 € i participen en el sorteig d'un viatge a València per viure una experiència motera VIP o, més ben dit, BIP. Perquè al moment en què bepeges, vius la qualitat bp com mai, et converteixes en una persona BIP: bp important person.

És igual si aquest estiu et toca treballar i quedar-te a la ciutat, te'n vas al poble o tens planejat creuar tot Espanya amb cotxe o moto per anar a la platja. Siguin quins siguin els teus plans estivals, ser BIP és molt fàcil en una de les 700 benzineres que bp té repartides per tot Espanya.

bp, molt més que benzina

Allà podràs proveir combustible de qualitat i guanyar premis, però també, posar el teu vehicle a punt revisant l'aire i la pressió de les rodes, el nivell de l’oli…, deixar el cotxe lluent aspirant tota la brutícia de les estoretes i tapisseria, rentant-lo a mà amb les llances a pressió o utilitzant les màquines de rentat automàtic. I, per descomptat, no t'oblidis de visitar les seves cafeteries i botigues, on podràs descansar, recarregar forces menjant o prenent un cafè, així com emportar-te algun regal, beguda o snack per continuar el teu camí.

Notícies relacionades

Com dèiem, les benzineres bp estan dissenyades per oferir-te moltes coses i fer-te sentir important. Aquest estiu tria l'estació de servei bp que millor et vagi, fes-te BIP i guanya premis al·lucinants! Qui sap si aviat podràs conèixer el teu pilot preferit o emprendre un viatge a una destinació molt llunyana... al desert.

Si aquest estiu fas gasolina a bp podràs guanyar una de les tres experiències moteres a Abu Dabi, un viatge a València o vals per a carburant.

Temes:

Benzina