Successos

Detingut per matar un altre home a Calafell amb arma blanca

Imagen de archivo de una detención por parte de los Mossos dEsquadra

Imagen de archivo de una detención por parte de los Mossos dEsquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Calafell un home acusat de matar-ne un altre en aquesta localitat del Baix Penedès la matinada passada. Els agents van ser avisats després que es trobés el cos de la víctima al passeig marítim de Segur de Calafell i van començar la investigació.

Fonts policials apunten que hi va haver una baralla al carrer entre diverses persones i la víctima suposadament va rebre una agressió amb arma blanca. Va morir poc després com a conseqüència de la gravetat de les ferides. Els testimonis van informar els agents de la identitat del presumpte autor i els Mossos el van buscar per la zona. Hores després del crim la policia va aconseguir detenir el sospitós a Cunit, que passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec d’aquest cas per determinar les causes de l’inici d’aquest enfrontament mortal, tot i que tot apunta a una baralla entre l’agressor i diverses persones al carrer que va acabar amb un mort i dues persones ferides per arma blanca.

Un ferit greu

Notícies relacionades

Suposadament, després d’una discussió al passeig marítim, el sospitós va treure un ganivet i va apunyalar la víctima, que va morir poc després a conseqüència de les lesions. En aquest sentit, a la baralla també va resultar ferit greu un altre jove, que es manté hospitalitzat. Els agents també indaguen si els dos joves havien consumit alcohol.

El jutjat d’instrucció número 8 del Vendrell (Tarragona), que es trobava en funcions de guàrdia, va fer ahir a les 5.00 hores l’aixecament del cadàver i va ordenar el secret de les actuacions. Tant el jove que va perdre la vida com el que va ser detingut com el presumpte autor de l’apunyalament són majors d’edat.

Temes:

Calafell